Сьогодні відбувся перший день Північно-української моделі ООН.

0
1856

На цій моделі офіційним делегатом від Польщі був Микола Волківський. Він представляв “Соціальний, культурний та гуманітарній комітет (SOCHUM)”.
Головною темою обговорення була : “Проблема волевиявлення в країнах, що розвиваються”. В рамках роботи комітету, була сформована резолюція, яку завтра будуть представляти на “Генеральній Асамблеї ООН”.
Варто підкреслити, що модель ООН проводиться в рамках євроінтеграційного процесу для української молоді. Загалом працювало 5 комітетів до який увійшло близько 130 делегатів з усією України.

Роблячи висновки першого дня моделі ООН, можна згадати слова, які були виголошені Папою Римським Іваном Павлом ІІ, які Він проголосив більш ніж 20 років тому : “я переконаний, що Європа буде взмозі виконати своє призначення тільки тоді, коли вона знову стане співтовариством народу, який розділяє спільний погляд, збудований на прозорій сутності кожного людського життя”.

ГО “Вся Україна” підтримує ініціативи прогресивної української молоді і буде сприяти розвитку ідей та цінностей, які ними пропоновані!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ