ГО “Вся Україна” 29 квітня у місті Київ проводить чемпіонат України зі змішаних єдиноборств (ММА) серед дорослих .

0
1529

29 квітня у місті Київ відбудеться чемпіонат України зі змішаних єдиноборств (ММА) серед дорослих (від 18 років, жінки/чоловіки). В поєдинках за звання чемпіона зійдуться близько 200 бійців зі всієї України.

Відбіркові бої проходитимуть у спорткомплексі НУФВСУ о 9:00, вул. Фізкультурна 1, метро Олімпійська. Фінали – 19:00 “Olmeca Plage”,                   о. Долобецький, метро Гідропарк.

Очікується, що в фінал вийдуть 8 пар, 8 вагових категорій (чоловіки) і (жінки 3-5 пар)

Участь у чемпіонаті візьмуть найкращі бійці України: майстри спорту міжнародного класу, майстри спорту України, чемпіони та призери світових і континентальних першостей. За результатами змагань буде сформована збірна України для участі у міжнародних змаганнях.

Ця масштабна спортивна подія проводиться з метою популяризації змішаних єдиноборств в нашій країні, а також підвищення рівня спортивної майстерності учасників. На чемпіонаті України 2017 р. ми побачимо нові імена у світі змішаних єдиноборств ММА, нових перспективних бійців. Глядачі матимуть змогу сповна насолодитись, безкомпромісними поєдинками справжнього чоловічого виду спорту.

Запрошуємо вас відвідати змагання та стати свідками видовищних і захоплюючих двобоїв!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ