Привітання з Новим 2021 роком у Глевахівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

0
1148

Зустріти Новий 2021 рік разом з дитячим та педагогічним колективом Глевахівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів прийшли гості – представники ГО «Вся Україна», яку очолює Валентин Гиря.
В школі панував новорічний настрій. Учні та педагогічний колектив створили святкову атмосферу, сповнену магії здійснення мрій та щастя.
Та який же Новий рік без подарунків! Представники ГО «Вся Україна» своїми цікавими та корисними подарунками ще більш підняли новорічний настрій всім присутнім.
Щоб у діточок було ще більш бажань займатись спортом та вести здоровий спосіб життя, святкові Санта-Клауси в обличчі представників ГО «Вся Україна» подарували школі спортивний інвентар для занять волейболом, баскетболом та тенісом.
Крім того, гості оновили обладнання шкільної їдальні, доповнили його новими холодильниками, овочерізками та іншим кухонним приладдям.
Представники ГО «Вся Україна» висловили не лише свої привітання дітям та вчителям з побажаннями щастя, тепла та спокою у новому році, а й залишили схвальні відгуки про роботу педагогічного колективу. Адже робота педагога дуже важка, хотілось би, щоб вона приносила лише радість і задоволення, кожен їх робочий день починався з посмішок люблячих учнів.
Батьки й педагоги Глевахівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів щиро подякували голові правління ГО «Вся Україна» Валентину Гирі та його представникам за турботу і небайдужість до роботи навчального закладу.
Нехай для всіх педагогів, учнів Глевахівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та представників ГО «Вся Україна» наступаючий Новий рік буде ще прекрасніше, краще, цікавіше й дивніше, ніж минаючий!

photo5447250251095323194 photo5447250251095323195

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ